Koffieverkoop collectief overlegorgaan gaat niet door
12 november 2020

Stoelvlechten – update

Zoals steeds starten wij in de herfst in De Teerling opnieuw met het hervlechten van stoelen (‘cannage’ – voor alle duidelijk: het gaat hier niet over ‘biezen’). 

Deze activiteit is ideaal om de herfst- en winterperiode hier te overbruggen aangezien onze groentetuin er dan heel kaal bij staat.

Daar de vraag steeds groter werd en de wachttijden langer hebben we sinds dit najaar versterking vanuit de Krekelstraat waar ook de ambacht (opnieuw) is aangeleerd aan geïnteresseerde en enthousiaste cliënten. Op deze manier hopen we jullie sneller te kunnen helpen.

Als je stoelen hebt met een kapotte zitting of rugleuning, kan je bij ons terecht voor een opknapbeurt. De ambacht van het canneren is niet te verwarren met stoelen met een industriële cannage. We bekijken graag eerst samen met jou of het een ambachtelijk gecanneerde stoel is. Indien niet verwijzen we je graag verder door.  Wanneer je stoel klaar is, nemen wij contact op met jou. De duur hangt af van het aantal stoelen in de wachtrij.

De standaardprijs is aangepast en deze bedraagt nu voor een zitting of een rugleuning  € 80.

Indien je je stoel graag bij ons wil laten canneren, kan je ons telefonisch contacteren via 09 – 348.62.28 of via mail de.teerling@emiliani.be