Week van de Vrijwilliger: Marc tot de 2e macht
7 maart 2018
Motordag Emiliani 2018
26 maart 2018

 

Spkr Onl zkt vrwllgr

Hallo,

ik ben Stefaan. Een klein jaar geleden ben ik beginnen rondrijden met de soepkar. Ik doe dat nu om de 4 weken op dinsdagvoormiddag. In Alderhande maken ze verse soep en het is mijn taak om die deur aan deur te gaan verkopen. Er is een leuke sfeer in de ‘soepmakerij’, iedereen komt graag. Op mijn ronde heb ik ondertussen een heleboel vaste klanten en ook daar zie ik alleen maar blije gezichten.

Voorlopig gaat mijn ondersteuner nog met me mee op ronde, omdat het me alleen niet lukt.  Maar eigenlijk zou het leuker zijn om dit samen met een andere vrijwilliger te kunnen doen.

Zie jij het zitten om samen met mij vrijwilligerswerk te doen en soep rond te brengen? Kun je je op dinsdagvoormiddag vrijmaken van 8 tot 12?

neem dan contact op met marleen.fonteyn@emiliani.be

misschien tot binnenkort!