Op zoek naar een vrijwilliger

Stoelvlechten
26 augustus 2020
Vacature mobiele ondersteuner (vliegende)
13 september 2021

Hallo,

Ik ben Goedele, 59 jaar en mijn thuis is woning Lopersdreef 1 in Emiliani (Lokeren). Ik heb één zus en twee broers. Mijn familie is me heel dierbaar. Ook met de ondersteuners van de woning heb ik een goede band. Contacten met vertrouwde mensen om me heen bieden me steun en warmte.

Mijn hobby’s zijn breien, naaien, tekenen, kleuren en muziek beluisteren. Ik ben creatief aangelegd, maar problemen met mijn fijne motoriek maken helaas bepaalde handelingen moeilijk. Naast creatief bezig zijn, zet ik graag een stapje in de wereld. Ik heb een ruim interesseveld. Mijn voorkeur gaat uit naar een wandeling maken, iets gaan drinken of eten, een marktbezoek… Ik kan het meest genieten van kleine uitstapjes. Lange en grote activiteiten zijn voor mij te vermoeiend. Ik maak gebruik van een rolwagen om mij te verplaatsen.

Graag zou ik iemand leren kennen om samen tijd te spenderen aan een goede babbel, een gezamenlijke hobby of een leuk uitstapje. Dat kan binnen de muren van Emiliani (bv in de cafetaria). Het kan ook buitenshuis, maar dan reken ik op jou om mijn rolwagen te duwen. De frequentie aan bezoekjes is voor mij niet zo belangrijk, wel is het voor mij een grote teleurstelling als geplande afspraakjes geannuleerd worden.

Wil je nog wat meer informatie of kom je graag eens langs voor een kennismaking? Dan bel je best even naar Sara Van Vaerenbergh via 09/348 17 39 of stuur je een mailtje naar sara.van.vaerenbergh@emiliani.be

Hopelijk tot gauw? Goedele