Motordag Emiliani 2018

Op zondag  27 mei 2018 gaat onze 28ste motordag door.

Elk jaar kunnen onze cliënten rekenen op een enorme groep motorliefhebbers die samen met hen een uitgestippeld parcours afleggen. De aanwezige motorrijders nemen een cliënt mee als duozit, in een sidecar of op een trike.

Wij verwachten alle motards tussen 13 en 13.30 uur via de ingang van de Krekelstraat 17  in Lokeren. De namiddag wordt verdeeld over twee ritten van ongeveer 1 uur. De eerste rit vertrekt om 14.00 uur. De rondritten worden begeleid door de gemotoriseerde politie van Lokeren en het Rode Kruis.

 

Graag je deelname bevestigen vóór 15 mei via linda.schalckens@emiliani.be of telefonisch op 0494 75 56 69. Op die manier kunnen we op basis van het aantal aanwezige motards een planning opmaken van het aantal cliënten die kunnen meerijden. We hebben vooral nood aan sidecars, trikes en beveiligde motors uitgerust met armsteunen en ruggensteun. Natuurlijk zijn andere motors ook meer dan welkom.

Een financiële vergoeding is helaas niet mogelijk, maar we bieden iedere deelnemende motard graag twee gratis drankbonnetjes en broodjes aan.

Voor meer inlichtingen kan je contact opnemen met Linda Schalkens.

Wij hopen alvast op een massale opkomst!