Met goed gezelschap naar de film

Een kijkje bij Christels vrijwilligerswerk
6 december 2017
Motordag Emiliani 2018
26 maart 2018

   Met goed gezelschap naar de film

Hallo,

ik ben Patrick, geboren in de vroege sixties, maar zoals veel van mijn leeftijdsgenoten ben ik mijn zotte jaren al wat voorbij. Als ik mezelf moet omschrijven ben ik eerder rustig, ik voel me niet snel ongemakkelijk bij stiltes en mijn vrienden zullen me wellicht vlot in de omgang noemen.

Een drietal jaar geleden ben ik in een huis gaan wonen waar ik ondersteuning krijg bij het uitbouwen van mijn leven. Ik krijg er ondersteuning bij alledaagse zaken, maar ook bij het zoeken naar hobby’s en activiteiten in mijn vrije tijd. Ik ga enorm graag naar de cinema. Als er nieuwe film uitkomt kijk ik die liefst dààr, gezellig met wat popcorn, dat grote scherm, dat fantastisch geluid…

Mijn ondersteuners hebben me geleerd alleen naar de cinema in Sint Niklaas te gaan. Eerst samen en dan alleen. Ik moet zeggen dat ik best wel trots was op mezelf. De juiste trein nemen, de weg naar de cinema, aanschuiven voor de popcorn… het lukt allemaal goed.

Maar als ik echt eerlijk mag zijn vind ik het een pak leuker in goed gezelschap te gaan kijken. Alleen is toch maar alleen… daarom zoek ik iemand met dezelfde interesse die ik af en toe eens mag trakteren op een goeie film.

Kijk je ook altijd uit naar de nieuwe Vlaamse klassiekers? Zeggen films met een beetje actie je wat en gaat er ook af en toe een animatiefilm in?

dan ben jij misschien wel het goede gezelschap waar ik naar op zoek ben!

neem contact op met marleen.fonteyn@emiliani.be